top of page
Geniet van een mooie tuin!!!!

Heeft u geen groene vingers, of word het tuinwerk soms te zwaar. Wij bieden verschillende mogelijkheden om u bij te staan. U kan het jaar rond rekenen op onze diensten.

jaar rond onderhoud

Het enige dat u wilt is genieten van uw tuin. Zorgen omtrent wanneer welke werken dienen uitgevoerd te zijn op het correcte moment zijn niet weggelegd voor. Dan bieden wij voor u de ideale oplossing. Wij houden de data in het oog wanneer bepaalde werken dienen uitgevoerd te worden. Zo s uw tuin steeds in orde, elke seizoen van het jaar.

Periodiek onderhoud

Zijn er werken in uw tuin die slecht sporadisch dienen gebeuren? Heeft u last van onkruid, dient uw vijver een grondige onderhoudsbeurt te krijgen, verticuteren en bijzaaien van uw gazon, vervanging beplanting, ... Contacteer ons en wij kijken samen met u wanneer deze werken kunnen uitgevoerd worden

Onderhoud gazon

Een wekelijks - tweewekelijkse - maandelijkse maaibeurt, zorgt ervoor dat uw gazon steeds verzorgt is.  hoeveel maal per jaar word samen in overleg besproken.

verticuteren en bijzaaien kan uw gazon een nieuw leven inblazen.

scheren van hagen

Het scheren van hagen 1 of 2 maal per seizoen, gebeurd volgens uw wensen. Dit met professioneel materieel.

Ook kleinere, secure scheerwerken zoals buxus word uitgevoerd met hiervoor aangepast materiaal.

snoeien en vellen van bomen

Heeft u bomen of struiken die dienen verwijderd worden, eventueel aan vervanging toe? Wij staan in voor de verwijdering. Ook indien bomen dienen stevig gesnoeid te worden bieden wij hiervoor de mogelijkheden. Deze werken worden steeds uitgevoerd met respect voor de plant en zijn toepassing.

zwembad tom voorpagina
gras
vellen bomen
vellen bomen 2
scheren
scheren haag
tuin gras
scheren 1
voor-na
gras onderhoud
IMG_1795
IMG_1796
maaien gras
IMG_1244
scheren 2
bottom of page